Riječki HNK: Severina nije nikoga tukla!

Tjednik Arena objavio je intervju s riječkom glumicom Ivanom Savić, koja u "Gospodi Glembajevi" glumi jednu od šest Angelika. Ona tvrdi kako ju je, zbog javnog otkrivanja Severininog honorara, pjevačica nekoliko puta udarila na sceni, i to u grupnim scenama "u kojima je to mogla najlakše sakriti". Nadalje, govori o Severininom izostajanju s proba, očajnom pjevanju, scenskoj nekulturi, a uvrede kulminiraju izjavom: "Njezino pjevanje - zijevanje sliči arlaukanju mačaka na tarabi u veljači!".

Riječki ansambl, s druge strane, ne zna ništa o sukobima Severine i Ivane Savić, a glumci se ne slažu s tvrdnjama riječke glumice koja Severinu optužuje za izostanke i loše obavljanje posla. Kako neslužbeno doznajemo, za Ivanu Savić većina glumaca smatra da ima psihičkih problema i da je frustrirana tokom vlastite karijere, pa u tome vide razlog najnovijih optužbi.

"Ne bi joj se smjelo zbog ovih gluposti davati medijski prostor", kažu glumci o kolegici koja je u riječkom HNK poznata kao "vrlo osebujna osoba", a već je 17 godina sljedbenica Sai Babe. Ivaninim i Severininim kolegama nije jasno zašto se glumica odlučila na ovakav medijski iskorak, te ističu kako su njezine priče potpuno neutemeljene i plasirane iz njima nepoznatih interesa.

"Žalosno je da nakon ovakvog uspjeha predstave iskaču pojedinci s kojekakvim pričama. Na probama smo bili obitelj, a sad, kad stižu rezultati rada, neki očito nisu zadovoljni povratnom informacijom. Severina nikog nije tukla, riječ je o običnoj ljubomori", zaključuju naši izvori iz riječkog HNK.

Tako "Gospoda Glembajevi" polako, ali sigurno, postaju najnapadanija predstava sezone. Nakon što su medijski istupili Antun Vrdoljak, Josip Radeljak, Alka Vuica, Mia Begović i mnogi drugi, nezadovoljnici se javljaju i iz ansambla. Samo što ovaj put, očito, nije riječ o moralnim pitanjima, već o običnoj želji za eksponiranjem, pa makar i pod cijenu laganja, ili, u najmanju ruku, predimenzioniranja. 

D.K.
Foto: B.S./D.K.

Pročitajte više