Robbie Williams napustio vlastitu feštu nakon šest minuta

POPULARNI  pjevač nepredvidljivog ponašanja ostavio je svog frenda Maxa, prateće plesačice i šefove svoje glazbene kompanije da zabavljaju 300 uzvanika u londonskom noćnom klubu i zbrisao kući s mamicom.

Fešta od 90.000 funti održana je nakon premijere filma "What We Did Last Summer" koji prikazuje njegove koncerte u Knebworthu pred stotinama tisuća obožavatelja. Pri odlasku Robbie je dobacio novinarima "kako to nije mjesto za njega jer je završio s playboyskim stilom života i radije ide kući piti kavu i šetati svoje pse".

Za vrijeme dok se drogirao i opijao čak se skidao do gaća na brojnim feštama, ali nakon liječenja od ovisnosti postao je "drugi čovjek". Ipak je zadržao svoj opaki jezik pa je na nedavnom gostovanju u Norveškoj pred brojnom publikom na svom koncertu bjezgario razne gluposti. Rekao je da u engleskoj kraljevskoj porodici "svi izgledaju kao buldozi, dok su Norvežani kraljevske loze prelijepi".

Posebno se divio 32-godišnjoj princezi Marthi i izjavio "kako je prava šteta što je u braku, ali to neće dugo trajati pa će on postati norveški princ". Sama princeza voli njegovu glazbu pa je bila prisutna na tom koncertu.Ona pjeva u Gospel zboru Osla koji je uspio prodati 200.000 primjeraka svog albuma.

Pročitajte više