Rodman dolazi u Zagreb, u subotu gostuje kod Malnara

BIVŠA zvijezda američke košarkaške NBA lige Dennis Rodman (42) dolazi u petak u Zagreb, potvrdio je organizator njegova trodnevnog boravka u Hrvatskoj.

Rodman bi trebao stići sutra u 11,15 sati u zrakoplovnu luku Pleso, gdje će u 12 sati održati konferenciju za novinare, doznaje se od Darka Jurišića iz agencije Promo Media.

Rodman, zvani Crv, svojom je igrom, a još više nekonvencionalnim izgledom i ponekad ekscesnim ponašanjem, stekao obožavatelje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

U petak će u 23 sata prisustvovati partyju u klubu Baobab na Jarunu, a za subotu je predviđeno njegovo gostovanje u OTV-ovoj emisiji Željka Malnara Nightmare Stage.

U nedjelju će na groblju Mirogoj odati počast Draženu Petroviću, kapetanu hrvatskog "Dream Teama" i članu košarkaške Kuće slavnih, koji je 1993. poginuo u prometnoj nesreći.

Profesionalnu karijeru Rodman je počeo u Detroit Pistonsima. Sedam sezona završio je kao najbolji skakač lige, s prosjekom od 13,2 skoka po utakmici, a dva puta je proglašen najboljim obrambenim igračem. S Detroit Pistonsima je osvojio dva naslova prvaka, a još tri s Chicago Bullsima, u kojima je igrao s Tonijem Kukočem.

Pročitajte više