RTL proslavio pet godina uspješnog poslovanja

RTL televizija prije nekoliko mjeseci proslavila je svoju petu godišnjicu emitiranja u hrvatskom eteru, a sinoć su nove/stare pobjede obilježili i službeno, na glamuroznom partyju održanom u zagrebačkom Aquariusu. Tamo su, osim malog jubileja, slavili i predstavljanje jesenske programske sheme, ali i odlazak do sada prvog čovjeka kuće, Christopha Mainuscha, te dolazak novog, Johannesa Zulle.

Blistave u ljubičastom, program su vodile najjače snage, Tatjana Jurić i Antonija Blaće, koje su mnogobrojne uzvanike obavijestile što ćemo u njihovim satima i minutama etera u narednim mjesecima gledati, i kako se trenutno čini, čeka nas dugačka, ali zabavna zima.

Top Model ide dalje, tko će ga potpisati još je tajna

Kao što smo i pretpostavljali, reality show u kojem su prošle godine vladala isključivo podmetanja i zloba ide dalje. Riječ je, naravno, o Top Modelu, pa sve djevojke željne slave i glamura nek se pripreme već danas; audicije bi mogle krenuti svaki tren. Hoće li ga voditi, kao i prošle godine, Tatjana Jurić, nije poznato, pogotovo kada se sjetimo da bi ovu mladu damu u svojim redovima voljeli vidjeti RTL-ovi konkurenti, a njezin ugovor s RTL-om ističe početkom sljedeće kalendarske godine. Međutim, jedno je sigurno, bude li Tatjane, druga sezona Top Modela mogla bi biti znatno kvalitetnije izvedena od prve, jer kako nam je Tatjana po završetku showa ispričala, "ako ovdje bude opet bilo moje ime, na neke stvari će se morati više paziti".

Stiže i inačica Survivora

Osim Top modela, RTL je pripremio još nekoliko poslastica ljubiteljima televizije; u Hrvatskoj dosad neviđeni show Stars of Africa, te svojevrsnu inačicu Survivora, show u kojem će natjecatelji demonstrirati svoje umijeće preživljavanja u divljini.

Jezikova juha loše restorane kuha

A kako su statistike gledanja dosad pokazale da kulinarski showovi Večera za pet i Punom parom imaju itekako dobru prođu u Hrvata, uskoro kreće još jedan, kojem publike i natjecatelja, sigurni smo, neće ne nedostajati. Jezikova juha, show koji je u Britaniji u pet sezona osvojio brojne BAFTA i Emmy nagrade dolazi i k nama - u hrvatskoj inačici originalnog britanskog showa "Ramsey's Kitchen Nightmares", kuhar Stephan pomaže vlasnicima raznih restorana i osoblju da svoj restoran pretvore u uspješno mjesto u kojem se kuhaju najbolje poslastice i dočekuje vas nasmiješeno osoblje.

Knjaz probio jesenski led

Tu je svakako i "nepopravljivi" Knjaz, čija je nova uspješnica "Najveće hrvatske misterije" već krenula s prikazivanjem, iako, šuška se, gledanost prve epizode i nije bila na visini. Ali, kako je u pitanju Knjaz, primijeniti ćemo onu da se "prvi mačići u vodu bacaju" i progledati mu kroz prste. A ako kod novog čelnika kuće opet progura "Dadilju", onda još i više. U svakom slučaju, RTL-u želimo još puno godina emitiranja, puno showova i mnoge spektakle na malim ekranima. Čestitamo!

Pročitajte više