Rupić: Postoje puno gore stvari od pojavljivanja djeteta u medijima

MIRELA RUPIĆ i Karmela Vukov Colić danas su gostovale na Radio Ciboni, u emisiji "Celebrite" koju vode Ivana Delač i Rajna Raguž. Nakon što je izvanbračna avantura Mirele Rupić i Gorana Višnjića obilježila prošlu godinu, Mirela je bez obzira na mnogobrojne tvrdnje "kako ne želi u medije i na naslovnice", još jednom stala pred objektive, radijski mikrofon i "svjetla pozornice". U studio je došla s kćerkom Lanom Lourdes kako bi "podržala sve samohrane majke, jer je to tema današnje emisije".

"Već sam rekla da u životu postoje puno gore stvari nego povremeno pojavljivanje djeteta u medijima", opet je Mirela uskočila u vlastita usta nakon čega se posvetila uplakanoj Lani Lourdes koju su za vrijeme emisije (cca. 40 minuta) zabavljali ostali novinari u predvorju studija, dok je njezina mama još jednom uživo pričala o svojoj intimi i tome kako je samohrana majka koja bježi od medija, a koja misli kako - postoje i gore stvari od povremenog pokazivanja djeteta u medijima.

"Kako da štitim dijete od interesa javnosti? Mogu je stopostotno zaštititi samo ako striktno izbjegavam određena područja i ograničim naša kretanja. To je jedini način zaštite od prisutnosti u medijima", pitala se Mirela koja je to izgovorila u prisustvu svoje kćeri s kojom je jutros zbog potrebe emisije iz Šibenika došla u Zagreb.

"Čini se da je jedini način da obranim dijete od medija - da joj ne dam da ide van"

"Jučer sam bila s Lanom u šetnji gradom i već su danas neke fotografije u novinama, a da ja o tome nisam imala ikakva saznanja. Čini se da je jedini način da obranim dijete od medija - da joj ne dam da ide van", spomenula je Mirela koja je maločas završila s monologom u radijskom eteru i pričala o obiteljskim problemima očigledno ne razmišljajući kako je upravo u tom trenutku svoju kćer izložila javnosti.

Nakon što je grad Šibenik prošle godine tjednima brujao o "nekakvoj ženi koja tvrdi i svima priča da je njezina Lana izvanbračno dijete glumca Gorana Višnjića", uspostavilo se da se radi upravo o Mireli Rupić koja se otada bjesomučno putem medija pokušava opravdati za nerazborito ponašanje s oženjenim muškarcem, odnosno, pokušavala učiniti nešto po pitanju alimentacije i eventualne promjene očeve odluke "da s Lanom nema nikakve veze". Kad je, pak, Goran u javnosti pokušao opravdati svoj pokvareni preljub i "ispričati svoju stranu priče", Mirela se odmah obratila uredništvu jednog časopisa koje je njezinu "tužnu i nesretnu priču" prigrlilo i postavilo Mirelu i četveromjesečnu vanbračnu kćer Lanu Lourdes na naslovnicu.

"Lanu mogu jedino zaštititi na način da izbjegavam određena područja"

Kontradiktorno, nakon izjava kako "mediji razaraju njezin život", Mirela se požalila Alki Vuici u njezinoj televizijskoj kolumni rekavši kako joj je "socijalna služba u Šibeniku strogo zabranila pojavljivanje u medijima". Budući da je tad jedina Mirelina želja bila da Goran Višnjić prizna svoju kćer, a on neko vrijeme negirao da se njih dvoje poznaju, holivudska je zvijezda ipak priznala očinstvo i to bez prethodno napravljene analize DNK. Tako je njihova izvanbračna avantura obilježila prošlu godinu, a Mirela je bez obzira na tvrdnje "kako ne želi u medije", godinu dana kasnije još jednom zakoračila na "stage".

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više