Samantha Ronson pretukla Lindsay Lohan?

MEDIJSKI napisi o tome da se Lindsay Lohan odlučila vratiti svojoj staroj ljubavi, DJ-ici Samanthi Ronson, uzbunili su prijatelje problematične glumice koji tvrde kako je Ronson nasilna prema Lindsay i kako ju je već brutalno pretukla.

"Jednom kad sam sreo Lindsay, imala je ogroman podljev na glavi. Rekla mi je da ju je Sam pretukla na mrtvo ime. Također, ispričala mi je da ju je jednom Sam i davila", tvrdi jedan od prijatelja Lindsay Lohan te dodaje kako se Lindsay stalo vraća svojoj bivšoj ljubavnici jer je "izgubljena i usamljena".

Podsjetimo, sredinom prošlog tjedna tabloidi su se raspisali o tome kako je Lindsay zbog Samanthe ponovno postala crnka. Dan prije makeovera, točnije prošle srijede navečer, Lindsay je stigla u klub u kojem Samantha radi kao DJ-ica.

"Pijana Lindsay u klub je došla s nepoznatom prijateljicom i izgledala je kao da je spremna za incident. Čim je stigla, počela je piti votku, i to ravno iz boce. Zatim je iz torbe uzela neke tablete, popila ih i ponudila svojoj prijateljici jednu. Kada je shvatila da je Samantha ne doživljava, Lindsay je počela plesati i drpati se sa svojom prijateljicom, što je potpuno razljutilo njezinu bivšu djevojku", ispričao je jedan od gostiju kluba.

Dodao je i kako je ljutita Samantha zatim došla do Lindsay i počela se derati na nju: "Prvo ju je bezobrazno upitala zašto ne bi popila još koje piće, a zatim joj rekla da je sramotno to što radi. Bijesna Lindsay zatim je uzela punu čašu votke i bacila joj ravno u lice. Samantha je potom pokupila opremu i otišla iz kluba".

Pročitajte više