Schwarzenegger dobio tužbu zbog prometne nesreće u kojoj je žena "ostala invalid"

Foto: EPA

Arnold Schwarzenegger dobio je tužbu zbog prometne nesreće u siječnju 2022. u kojoj je žena navodno ostala trajni invalid.

U sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, Cheryl Augustine tvrdi da se vozila blizu raskrižja Sunset Boulevarda i Allenford Avenuea u Los Angelesu kada ju je udario Schwarzenegger.

Tužba, podnesena u Los Angelesu u srijedu, optužuje bivšeg guvernera Kalifornije (76) da je vozio "pogrešno i bezobzirno". Kao rezultat toga, Augustine tvrdi da je pretrpjela "šok i ozljedu živčanog sustava" te da su posljedice njezine ozljede "trajni invaliditet".

U tužbi, koju je također dobio The Blast, tvrdi se da je žena nesposobna raditi od prometne nesreće i da je "pretrpjela materijalnu štetu, gubitak svog automobila i druge troškove iz vlastitog džepa u iznosu koji nije poznat".

Prošao kroz crveno

Ona sada traži odštetu od zvijezde Terminatora kako bi pokrila svoje medicinske račune i štetu na imovini, između ostaloga. Incident se dogodio se prije gotovo dvije godine, 21. siječnja 2022., kada je Schwarzenegger vozio blizu svoje kuće.

TMZ je tada izvijestio da se Schwarzeneggerov SUV sudario s crvenim Priusom oko 16:35 tog poslijepodneva. Izvori iz policijskih snaga rekli su za taj medij da je glumac skrenuo lijevo prije nego što je strelica za lijevo skretanje na semaforu prešla iz crvene u zelenu.

Nije bilo uhićenja i policija ne vjeruje da je riječ o alkoholu ili drogama, izvijestio je ABC7. Svjedoci su također tvrdili da su vidjeli ženu kojoj je krv curila iz glave prije nego što je odvezena u bolnicu, navodi TMZ.  Schwarzenegger je navodno bio neozlijeđen, ali zabrinut za ozlijeđenu ženu. 

Pročitajte više