Seksala se s gostom na vjenčanju pa je uhitili zbog onog što je napravila nakon

Foto: Parker County Sheriff’s Dept.

FOTOGRAFKINJA na vjenčanju u Teksasu uhićena je nakon što se seksala s gostom i pomokrila na drvo.

Katie Mehta (26), koju na Instagramu pod pseudonimom Max McIntyre prati više od 12 tisuća ljudi, fotografirala je vjenčanje u Weatherfordu kad se dogodio incident, piše Fox News.

Prema izvještaju, policajca koji nije bio na dužnosti, ali je radio kao osiguranje na tom vjenčanju, gosti su upozorili na "neprimjereno ponašanje" fotografkinje.

Katie, koja se osim fotografiranjem bavi i manekenstvom, navodno se seksala s muškarcem na vjenčanju, a kad ju je policajac zamolio da ode, počela je pišati po drvu. Fotografkinja je navodno vonjala na alkohol, a u jakni joj je pronađen Xanax, za koji se vjeruje da ga je miješala s alkoholom.

Nakon što je uhićena, počela je vikati na policiju. "Kćeri su vam mrtve", "obitelji će vam biti mrtve do Božića", derala se.

Mehtina sestra za WFAA izjavila je kako je Katie obitelji rekla da su joj na vjenčanju "namjerno nešto ubacili u piće". Kaže i kako su joj dvojica muškarca prišla i pokušali raditi "neprimjerene stvari". Kad je zvala upomoć, stvari su "otišle u lošem smjeru", tvrdi sestra.

Pročitajte više