Ševčenko i supruga proveli pravi "londonski tjedan"

CHELSEA je ove sezone za 45 milijuna eura dobio vrhunskog napadača, a ukrajinski golgeter i njegova supruga, nekadašnji američki model Kristen Pazik, priliku da uživaju u jednoj od svjetskih metropola. Tjedan pred početak napornog natjecanja u Premiershipu iskoristili su za londonski "sightseeing".

Glamurozni par se od početka Ševinog očijukanja sa Chelskim predstavljao kao duet velikih anglofila, a selidbu u London su pravdali željom da djecu podignu u okružju visokog londonskog društva, jer im je vjerojatno dojadio dekadentni i razvratni Milano, centar svjetske mode, gdje su se, kao u sapunici, model i slavni nogometaš i upoznali na Armanijevom partyju.

Od kad je stigao prošli petak, bračni par je obišao sva mjesta koja, zajedljivo piše britanski tisak, "imućni ruski turist treba posjetiti": tura je uključila posjet mjuziklu na West Endu, krstarenje Temzom, večeru u hotelu Dorchester, šetnju u Hyde Parku i obiteljski šoping u Harrodsu.

Ševčenku, koji je veliki Madonnin obožavatelj, glasnogovornica slavne pjevačice i navijačica Chelseaja, je poklonila VIP ulaznice za koncert na Wembleyu.

Nakon što je uživao u koncertu još jedne slavne doseljenice u London, nogometaš se skrasio u dijelu Knightsbridgea, kojeg popularno zovu "Crveni Trg", jer su ruski multimilijunaši brojčano nadjačali arapske šeike koji su do sada dominirali u kvartu kojem se u susjedstvu nalaze Hyde Park i Harrods. Ševčenku je inače Roman Abramovič iznajmio jedan od šest stanova koje posjeduje na Lowndes Squareu

.

Prva noć je za novi par londonskog jet seta počela u velikom stilu; gledali su mjuzikl Chicago, a glasnogovornica predstave je izjavila kako su bili tek nekoliko mjesta udaljeni od Ashleya Colea i njegove žene Cheryl Tweedy.

Svoj prvi medijski istup Ševčenko je imao na Temzi, gdje je na brodu unajmljenom za tu prigodu, potpisao sponzorski ugovor sa Reebokom, a na novinarska pitanja je odgovarao na talijanskom. Sarkastični Englezi napominju kako mu preostaje još jedan mali korak kako bi postao pravi "cockney superheroj": mora naučiti engleski.

Pročitajte više