Severina dobila podršku od prijateljice Ive: "Mjesečino moja"

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka i bliska Severinina prijateljica Iva Radić, poznatija kao Balaban, objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

"Mjesečino moja", napisala je Iva u opisu fotografije na kojoj ona i Severina rade selfie. Dodala je emotikone srca, ruže i mjeseca te tako dala do znanja koliko je čvrsto njeno i Severinino prijateljstvo.

Ovo je prva objava bivše manekenka na društvenim mrežama u kojoj spominje Severinu otkad su srpski mediji objavili novu rundu golišavih fotografija za koje tvrde da se na njima nalazi pjevačica. 

Inače, i nakon što su objavljene prve golišave fotografije Iva je javno poslala podršku Severini objavivši screenshot objave saborskog zastupnika Bojana Glavaševića. "Jedini - JEDINI - mogući način gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika većina ljudi slomila. Društvo i država nisu stali u njezinu zaštitu i time je njezina moralna snaga veća", napisao je on tada.

Dok se Severina nosila s novom aferom s fotografijama, Iva je bila u Parizu na reviji Chanela, no čini se da je prijateljici i sad odlučila pružiti podršku, ali ovoga puta u obliku zajedničke fotografije.

Pročitajte više