Severina ljubavne jade liječi u Moskvi

Kako bi napunila baterije za predstojeću finalizaciju novog albuma, te njegovu promociju, Severina je vikend odlučila provesti u Moskvi, a društvo joj prave direktorica programa Nove TV Iva Gačić, glazbeni menadžer Edvin Softić te, naravno, njezin vjerni pratioc, menadžer i desna ruka Tomislav Petrović.

Severina se, kako doznajemo, poželjela nakratko maknuti iz Hrvatske, u kojoj su je mediji posljednjih mjeseci itekako puni - prvo je stupce punila ulogom barunice Castelli u "Gospodi Glembajevi", a njezin privatni život opet se našao na meti nakon što je prekinula s Matom Čuljakom. Kako u Rusiji nije zvijezda, splitska pjevačica konačno je bez fotografskih bliceva prošetala po gradu, a pao je i shopping.

Pred Severinom je u Hrvatskoj puno posla - novim se albumom namjerava vratiti u vrh glazbene scene, pa u Moskvi, doznajemo, uživa punim plućima. Pjevačica je svojim prijateljima zadala prilično zahtjevan tempo, pa će, osim posjeta luksuznim restoranima i najpoznatijim noćnim klubovima, naći vremena i za kulturno uzdizanje, a u Zagreb se vraća u ponedjeljak, kad će prionuti na finalizaciju albuma najavljenog za početak ljeta.

D.K.
Foto: B.S.

Pročitajte više