Severina napravila korak dalje i upoznala Slavkove roditelje

SEVERINA, koja je "sretno zaljubljena" i u vezi sa 39-godišnjim Slavkom Šajinovićem, konobarom iz Rijeke koji je nedavno otvorio fitness centar, upoznala je Slavkove roditelje. Nakon što je pjevačica ovoga ljeta svoju novu ljubav upoznala sa svojom majkom Anom, samo dva mjeseca kasnije Slavko ju je upoznao sa svojim roditeljima, Desankom i Radojicom Šajinović koji žive u Gornjoj Drenovi kraj Rijeke i koji su Severinom naprosto oduševljeni.

Slavkovi su roditelji za časopis Story potvrdili da su i službeno upoznali 36-godišnju Severinu, da su njome bili potpuno opčinjeni i da su se u nju zaljubili na prvi pogled. Također su priznali da ih Seve često posjećuje, a ovoga su ljeta znali svi zajedno večerati na terasi kuće. Za Severinu kažu da je jednostavna, skromna i kao stvorena za Slavka, a ako vrijeme pokaže da zbilja pripadaju jedno drugome, Desanka bi, kaže, bila presretna kada bi zaljubljeni par stao i pred oltar. Slavkova majka priznaje da je realna i da je još uvijek rano donositi bilo kakve prognoze s obzirom da su "Seve i Slave" u vezi tek nekoliko mjeseci. "Svašta se još može dogoditi", rekla je uz napomenu da se njezinom sinu Slavku jako svidjela Severinina majka.

"Vidite me da sam sretna i zadovoljna! On sad neće biti žrtva kamera. Ja ću ga podučiti, barem bih ja to trebala znati", rekla je Severina ovoga ljeta uz napominjući kako će svog muškarca braniti od očiju javnosti svim raspoloživim sredstvima. "Seve i Slave" u vezi su tek nekoliko mjeseci, a viđeni su na brojnim događanjima u Rijeci, Dubrovniku i Budvi. Priči o njihovoj ljubavnoj vezi prethodili su brojni muškarci koje su mediji spajali sa Severinom, a u "ljubavni vrtlog" svojedobno je navodno upao i Goran Bregović, s kojim je pjevačica snimila album "Zdravo Marijo". Od ljubavi s Bregom tako nije bilo ništa, a Seve je najavila kako će joj baš on biti kum na vjenčanju.

"S udajom se neću žuriti"

"S Bregom sam imala najljepšu suradnju. Ako se budem udavala, Brega će mi sigurno biti kum", rekla je pjevačica kojoj je Bregović bio kum i na lažnoj svadbi. Rekla je i kako su joj vjenčanice romantične, ali kako s udajom još neće žuriti. Šuškalo se i kako Seve zbog Slavka kupuje stan u riječkoj "pametnoj zgradi" koja se nalazi blizu Korza u kojem će par živjeti zajedno. Zgradu su projektirali poznati arhitekti Saša Randić i Idis Turato, a grade je poduzetnici Zoran Maržić i Željko Kerum, a cijena stanova kreće se od 17 tisuća kuna do 21 tisuće po kvadratnom metru.

K.H.

Pročitajte više