Nacija strepi: Konobar Slave se mota oko slavne Severine

SEVERINA je opet vijest dana, i to zahvaljujući jučerašnjoj šetnji Dubrovnikom, u kojoj su joj se pridružili bivša intendantica riječkog HNK Mani Gotovac i muškarac o kojem su mediji brzo iskopali sve bitne detalje. Četrdesetogodišnji Slavko Šajinović je konobar i suvlasnik fitness centra na Pećinama, a u središte interesa došao je zahvaljujući zajedničkom vožnjom sa Severinom i pokojom riječju koju je izmijenio s pjevačicom.

Prema pisanju medija, Severina i Šajinović upoznali su se prije nekoliko tjedana nakon njezinog nastupa na Krku. Prijatelji ga zovu "Slave", a nedavno je ozlijedio nogu, pa su brojni mediji primijetili kako je, dolazeći do stola Severine i Mani Gotovac, blizu pjevačice "naslonio svoju štaku". Razveo se prije nekoliko godina, a dugo je kao konobar radio na kruzerima.

Svaki tjedan, frajer jedan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad je prekinula s poduzetnikom Matom Čuljkom, Severini mediji gotovo svakodnevno "namještaju frajere", a njezin se menadžer Tomislav Petrović više i ne trudi demantirati brojne glasine o njezinom ljubavnom životu. Samo prije nekoliko dana naveliko se pisalo o tome kako pjevačica hoda s poduzetnikom Dubravkom Horvatom, ali se informacija ubrzo pokazala netočnom. Što se zapravo događa s riječkim konobarom, saznat ćemo vrlo brzo, a vrlo vjerojatno i do najsitnijih detalja - onako kako to najviše volimo.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara