Severina sa SDP-om zaradila stan

IVICA RAČAN je parlamentarne izbore izgubio, a njegov glavni adut u predizbornoj kampanji – Severina dobro zaradila. Nastupajući na desetak SDP-ovih predizbornih skupova Djevojka sa sela je zaradila "svoticu" s kojom će kupiti stan u rodnom Splitu.

Tjednik Globus piše kao je Severina u džep spremila puno više novca nego što će jedan SDP-ov zastupnik zaraditi u četverogodišnjem mandatu.

Nakon što si je osigurala stan u elitnom dijelu Zagreba, za koji se dobro naskakala po hrvatskim, bosanskim i drugim disco klubovima, do stana u Splitu došla je vrlo jednostavno. Imala je sreću što je Račan poželio da bude u blizini njega dok biračima bude pripovjedao o uspjesima i planovima uskoro oporbene stranke. 

Iako se glavni policajac i poznati trogirski rocker Šime Lučin usprotivio Severininu angažmanu u kampanji, riječ velikog šefa bila je posljednja. Seve se čak svidjela i premijerovoj supruzi Dijani, bar je tako izjavljivala u novinama.

Bilo kao bilo, izbori su za nama. Neki od nas nisu zadovoljni izbornim rezultatima, drugi pak jesu. Jedno je sigurno, Djevojka sa sela jest. Posebno ako je dobila svotu s kojom se špekuliralo u medijima - vrtoglavih i okruglih 200.000 eura.

Pročitajte više