Srpski tabloid ispremiješao Severinu i Cecu, Lepu Brenu i Coloniju

NAŠ omiljeni magazin za nasmijavanje pojavio se i na hrvatskim kioscima s novim imenom i starim vijestima, te ponekim novim tračem iz svijeta glazbe, filma i sporta.

Nakon što im je dojadilo pisanje o navodnom "velikom prijateljstvu" Severine s Arkanovom ženom, pevaljkom Cecom, tabloid se sažalio nad našom najpopularnijom pjevačicom i objavio kako su je "pokrale" Lepa Brena i stanovita Goca Tržan.

"Seve nazionale" je trebala na svoj novi album staviti i neku pjesmu autora Žike i Jelene iz "Zane" ali je ponudila premalo kuna, pa joj je Brena preotela mogući hit isplatom u eurima.

Nekadašnja jugoslavenska zvijezda koja se udala za tenisača Bobu i svojevremeno platila mafiji milijun maraka nakon otmice sina u Beogradu bila je idol Splićanki još dok je bila klinka, a još uvijek pjeva i bavi se biznisom.

Magazin u napisu pod nazivom "Robija" otkriva da bi Dado Topić mogao završiti u zatvoru jer svom prijatelju nije vratio 47.000 eura posuđenih za otvaranje restorana koji je propao, a umjesto love dao mu je Titov stari "Cadillac" koji nitko ne želi kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našla se tu i vijest kako je Sandi "maznuo" djevojku srpskom vaterpolisti, priča o Žuži Jelinek kojoj nije potrebna "ženska Viagra" i trač da Colonia tuži beogradskog imitatora Karamelu jer je u njen hit ubacio nove riječi "dok gutaju se ecstasy, ja dam ti ribu dam".

Pjevačica Maja ispričala je tabloidu kako je Massimo Savić "Veliki Srbin", a Đorđe Balašević kako bi želio predsjednika poput Mesića.

Otkriva se da će se Jakov Sedlar za svoj promašaj sa "Četveroredom" pokušati iskupiti filmom u kojem glume junaci televizijske "Noćne more" Braco, Jajan i Stankec i ponavlja već objavljene vijesti kako su se Crnogorci na koncertu Darka Rundeka u Podgorici "popalili" na njegovu seksi violinisticu, a kada se saznalo da je riječ o transvestitu, nastala je opća "bežanija".

Kako smo vam prepričali sadržaj magazina ušteđenih 10 kuna možete potrošiti na subotnju kavu u zagrebačkom kafiću Charlie gdje ćete čuti bolje i novije tračeve od onih u "najčitanijem tabloidu u Južnih Slavena".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara