Sharon Stone nakon 26 godina oprostila Madonni

Foto: Rex/Shutterstock/Facebook

MADONNA je od samog početka svoje karijere bila direktna i bez dlake na jeziku, a u jednom pismu koje je prije 26 godina poslala svom prijatelju glumcu Johnu Enosu, dotaknula se pjevačice Whitney Houston i glumice Sharon Stone na ne baš lijep način.

Pismo je ponovo došlo u centar zbivanja jer će ovih dana biti prodano na aukciji za cijenu od tri d pet tisuća dolara, a tom je prigodom po prvi put objavljeno u cijelosti.

Madonna se u pismu žali da se osjeća kao da je stjerana u kut gdje mora tiho čekati dok drugi, manje zanimljivi ljudi, koriste puteve koja je ona utrla, piše Daily Mail.

"Neizrecivo je frustrirajuće čitati kako Whitney Houston ima karijeru u glazbi kakvu bih ja željela imati i da Sharon Stone ima glumačku karijeru kakvu ja nikad neću imati. Ne zato što bih htjela biti poput tih žena, radije bih umrla, već zato što su toliko prosječne, a smatra ih se mjerilom uspješnosti", napisala je tad ogorčena pjevačica.

U pismu se požalila da je u lošem raspoloženju i nezadovoljna životom.

Sharon Stone joj to nije uzela za zlo i preduhitrila je zle jezike objavivši na svom Facebook profilu poruku za Madonnu.

"Draga Madonna, prije svega mislim da je apsurdno da netko objavljuje tvoja privatna pisma i zato ovo pišem javno. Želim da znaš da sam tvoja prijateljica. U jednom sam trenutku svoje karijere htjela čak postati i rock zvijezda, ali osjećala sam se previše osrednje, kao što si i opisala. Znamo da samo oni koji su uspjeli ovako dugo posjedovati vlastitu osrednjost mogu postati ono što smo obje postale. Volim te i obožavam i neću nikom dopustiti da me okrene protiv tebe", napisala je glumica.  

Pročitajte više