Slavni bivši ljubavnici viđeni u šetnji, krenule glasine o tome da su opet u vezi

Foto: Profimedia

PJEVAČ Shawn Mendes i pjevačica Camila Cabello viđeni su kako šetaju zajedničkog psa Tarzana, čime su potakli glasine da su obnovili ljubavnu vezu.

Par je nedavno prekinuo, a nakon prekida izjavili su da namjeravaju ostati najbolji prijatelji.

"Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed", napisali su u zajedničkoj izjavi nakon prekida.

Mnogi se sada pitaju je li šetnja u kojoj su zatečeni samo prijateljskog karaktera ili je pak riječ o ponovno rasplamsaloj romansi.

Podsjetimo, slavni par upoznao se 2014. godine, dok je Cabello bila članica grupe Fifth Harmony, a vezu su započeli u srpnju 2019. nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu Señorita i od tada su bili gotovo nerazdvojni. Sredinom studenog objavili su vijest o prekidu nakon dvije godine veze, što je šokiralo brojne fanove.

Tijekom pandemije koronavirusa Shawn i Camila preselili su se u Miami kako bi bili s obitelji Cabello, što je pjevač opisao kao "stvarno lijepo iskustvo".

"Bio je to prvi put da sam bio tih i mogao sam razmišljati o tome što se događa u ovom svijetu i kako se ja osjećam u vezi s tim i što mogu učiniti i kamo ovo ide odavde", podijelio je Shawn u studenom prošle godine u intervjuu za Apple Music. "Mislim da je to bio najbolji dar koji sam ikada dobio u svom životu."

Pročitajte više