Silikonske čari britanskog "jet-seta"

BRITANSKI tabloid The Sun, poznat po pažljivom praćenju života zvijezda i zvjezdica tamošnjeg "jet-seta" objavio je seriju fotografija bivše manekenke Jordan koja govori više od riječi.

Kao što ste vjerojatno i samo pogodili, radi se o samoproglašenoj "jetseterici" Jordan, koja je ogromnu medijsku pažnju na otoku "zaslužila" serijom operacija za povećanje grudiju.

Njezini hobiji uključuju seks sa što poznatijim osobama, o čemu kasnije može pričati s novinarima tabloida i tako ostajati u centru pažnje.

Jordan je nedavno najavila kako će napisati autobiografiju, u kojoj će otkriti sve pojedinosti svojih brojnih seksualnih avantura s engleskim nogometašima i pop zvijezdama.

Serija fotografija koju prenosimo snimljena je na londonskoj premijeri filma "Legally Blonde 2", na kojoj se Jordan pojavila odjevena kao... no, vidite i sami.

Zahvaljujući dobrom starom engleskom osjećaju za stil, prsatoj plavuši zabranjen je ulaz na premijeru filma, pa je prije odlaska samo neko vrijeme pozirala sretnim novinarima tamošnjih tabloida.

Pročitajte više