Damian Hurley o maminim 18+ lezbijskim scenama koje je režirao: "Nama je to normalno"

Foto: EPA

DAMIAN HURLEY, sin glumice Elizabeth Hurley, osvrnuo se na 18+ lezbijske scene njegove mame u filmu koji je on režirao i zaključio da se "osjećao potpuno normalno" dok su ih snimali.

>>Slavna glumica o 18+ lezbijskoj sceni u filmu svog sina: Osjećala sam se oslobođeno

"Grozno mi je što moram reći da nam je to bilo potpuno normalno. Ne znam što to govori o nama. Razgovarao sam s puno svojih prijatelja koji su također druga generacija u industriji. Kažu isto: da stvari koje se mogu činiti potpuno čudnima ljudima izvana, za nas su normalne jer smo s njima odrasli i to nam je svakodnevica", rekao je 21-godišnjak za The Sunday Times.

Dodao je i da na setu nije bilo potrebe za koordinatorima intimnosti, tvrdeći da je "svima bilo vrlo ugodno". Kaže i da je s mamom vrlo rano počeo razgovarati o seksu i da ga je ona učila da je to nešto "lijepo i prirodno". "No, za razliku od toga, nije mi dala da gledam nasilne scene u filmovima", rekao je.

O čemu se radi?

Inače, drama prati Miju, koju glumi Georgia Lock, koja je uvučena u "svijet seksa, dvoličnosti i izdaje" dok pokušava otkriti misterij koji okružuje samoubojstvo njezine najbolje prijateljice Rebecce.

Trailer prikazuje Miju kako se vraća na egzotični karipski otok, gdje je Rebecca umrla, i uz razotkrivanje starih strasti zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice. Elizabethin lik Lily zavede Natasha, koju glumi mlada glumica Pear Chiravara. 

Pročitajte više