Svi su poludjeli za sinom Reese Witherspoon. Evo čime je osvojio obožavatelje

Foto: Profimedia

REESE Witherspoon kao pratnju na dodjelu Zlatnih globusa povela je 20-godišnjeg sina Deacona Phillippea. Pozirali su zagrljeni na crvenom tepihu. Iako je Reese zablistala na dodjeli nagrada, mnoge oči bile su uprte u njezinog sina, koji je zaludio obožavatelje i obožavateljice diljem svijeta. 

Deacon je student u New Yorku, a u slobodno se vrijeme bavi glazbom te je nedavno objavio i svoj prvi album. A evo zbog čega je oduševio mnoge...

Hvale ga zbog ponašanja prema majci

Svi ovih dana hvale njegovo ponašanje prema majci nakon što je objavljen video na kojem joj popravlja frizuru na crvenom tepihu. 

@9honey Crying over Reese Witherspoon’s son fixing her hair on the red carpet 🥹😍 #goldenglobes2024 #reesewitherspoon #reesewitherspoonfan #celebritieschildren ♬ Confidence (sped up version) - Ocean Alley

Primijećeno je i koliko je Deacon ponosan na svoju majku, a pohvalio joj je i izgled pred kamerama. "Vrlo je teško biti njezina pratnja. Teško je stajati kraj nekoga tako lijepog, nekoga tko toliko zrači. Iskreno, tu sam da provedem vrijeme s mamom", rekao je simpatični mladić.

@accesshollywood #ReesewWitherspoon brought the best date: her son Deacon #GoldenGlobes 💕 #AwardSeason ♬ original sound - Access Hollywood

Deacon je rekao da mu je mama dala tri savjeta za njegov debi na Zlatnim globusima: "Žvakaća, sredstvo za dezinfekciju ruku i budi ljubazan prema svima."

Odgovorom o seriji u kojoj Reese glumi sve je nasmijao

Na pitanje ima li određen sat do kojeg se mora vratiti kući sa zabave simpatični 20-godišnjak je odgovorio da nema, ali da mu je mama "velika partijanerica i da nije siguran da će je moći pratiti". Witherspoon uz Deacona s bivšim suprugom Ryanom ima i kćer Avu Phillippe.

Jedan od voditelja pitao ga je gleda li seriju The Morning Show, u kojoj njegova majka ima glavnu ulogu. On je šarmantno izbjegao odgovor: "Jako sam zauzet studiranjem. Ipak, kad sam doma, trudim se pratiti seriju koliko mogu."

"Uvijek mu kažem da kaže da mu se sviđa zadnja epizoda", dodala je Reese. 

@entertainmenttonight Reese Witherspoon and her son Deacon are having some mother/son time at The Golden Globes! #goldenglobes #reesewitherspoon ♬ original sound - Entertainment Tonight

Pročitajte više