Halle Berry i u šestom desetljeću života oduševljava fotkama u bikiniju

Foto: Instagram

HOLIVUDSKA glumica Halle Berry oduševiljava izgledom i u 56. godini, a svoju zavidnu figuru pokazala je i u posljednjoj objavi na Instagramu.

Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija u bikiniju na kojima se vidi njezina zavidna figura, a u opisu objave potrudila se potaknuti svoje pratitelje na zdrav život.

"Pogodite što? Fitness petak se vraća! Peter Lee Thomas i ja smo otišli s posla i nismo se vidjeli neko vrijeme, ali vratili smo se i spremni smo vam pružiti više Fitness Petak zabave i savjeta i da vas nastavimo poticati na vašem fitness putu", napisala je Berry u opisu objave.

Berry na fotografijama trči plažom, a društvo joj pravi njezin osobni trener.

"Nema isprika, imaš tjedan dana da se pripremiš! Ponovo okrenimo i postanimo fit zajedno! Sretan fitness petak", napisala je u posljednjoj objavi u nizu i dodala da vjeruje da i njezini pratitelji mogu krenuti njezinim putem i početi zdravije živjeti.

Njezina objava oduševila je brojne pratitelje koji su oduševljeno komentirali njezin izgled.

"Da, i dalje izgledaš dobro", "Lijepo tijelo", "Vi ste moj cilj", "Nevjerojatna figura", "Apsolutno nevjerojatna", "I ti imaš 55 godina?Nemoguće", "Tvoje tijelo je nevjerovano", samo su neki od oduševljenih komentara.

Glumica je u listopadu 2020. u intervjuu s Tai Beauchamp otkrila da se počela ozbiljno baviti fitnessom zbog svoje djece.

"Osjećam se i izgledam mlađe nego ikad jer radim jer želim biti tu za svoju djecu. Želim biti tu za svoje unuke, a ne samo da ih vidim kako se rađaju. Želim ih vidjeti kako rastu", rekla je tada.

Halle Berry ima dvoje djece, 12-godišnju kći Nahle s bivšim dečkom Gabrielom Aubryjem i 6-godišnjeg sina Macea s bivšim suprugom Olivierom Martinezom.

Pročitajte više