Slavni roker pobjesnio na pjevača Linkin Parka zbog samoubojstva: "Raspizdio me, kukavica je"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRIAN HEAD WELCH, američki glazbenik, najpoznatiji kao bivši gitarist grupe Korn, na svom se Facebook profilu osvrnuo na samoubojstvo pjevača Linkin Parka, Chestera Benningtona.

"Iskreno, Chester mi je stari prijatelj s kojim smo se mnogo puta družili i imam mnogo prijatelja koji su bili veoma bliski s njim, ali ovo me baš raspizdilo. Kako ti tipovi mogu slati ovakvu poruku svojim obožavateljima i djeci koja ih slušaju? Dosta mi je više ovih suicidalnih sranja. I sam sam se borio s depresijom i psihičkim problemima i pokušavam pronaći način da suosjećam, ali teško je kad si raspižđen. Što je previše, previše je! Odustati od svoje djece, obožavatelja i života je kukavički način bijega! Žao mi je, znam da su lijekovi i alkohol vjerojatno bili uključeni i pokušavam ovo procesuirati kao i svi mi i znam da svi na neki način osjećamo isto. Bože, primi Chestera u svoje ruke i molim te ujedini ga s obitelji i svima nama jednog dana. Budi s njegovom ženom i djecom u ovim teškim trenucima", poručio je roker.

Njegov status lajkalo je više od 35 tisuća ljudi, a podijeljen je više od osam tisuća puta. Kasnije je u komentaru objavio i snimku na kojoj objašnjava da ga je ta vijest izuzetno naljutila te da su ga emocije svladale.

"Ne želim da se to više događa. Ne uzimajte lijekove, nemojte stavljati uže oko vrata", rekao je potreseni roker.

Pročitajte više