Slučajno svjedočio najslađoj ljubavnoj priči ikad pa sve prenosio uživo na Twitteru

 Foto: Instagram/Twitter

JEDAN korisnik Twittera odlučio je popiti kavu u jednom kafiću u Brooklynu, ali nije se nadao da će uz kavu dobiti i romantične scene kakve se ne viđaju ni u filmovima.

Bio je sam u kafiću u kojem su radili jedan dečko i jedna djevojka. Ona je u jednom trenutku izjavila ljubav svom kolegi na iznenađenje tviteraša koji je razvoj situacije odlučio uživo prenositi na svom profilu.

"Pitao ju je koliko dugo to traje, a ona je odgovorila šest mjeseci", stajalo je u drugom tvitu.

"Rekao je da mora otići iza i razmisliti o tome što mu je rekla", napisao je zatim.

"Ona sad čeka i brine se, htio bih još kave, ali mi je žao sada tražiti", požalio se i zatim dodao: "Tražio sam još kave, dečka još nema."

"Upravo su me pitali je li u redu ako odu na nekoliko minuta. Naravno da je u redu!", opisao je daljnji nastavak situacije.

"2Nisam imao snage si to priznati, ali uvijek sam imao osjećaje prema tebi.' Ovo se ne događa!", načuo je i nagovijestio da će sve ipak završiti sretno.

Zatim je javio da su se golupčići vratili natrag za šank držeći se za ruke te da su se pokušali diskretno poljubiti, kako ih on ne bi uočio. 

"Cura mi je donijela besplatni muffin jer sam to morao trpjeti. Bila mi je čast!", napisao je i zaključio da je ljubav svugdje oko nas te da bismo svi trebali biti hrabri kao cura iz kafića.

 Njegova live ljubavna priča brzo je postala hit na Twitteru, no mnogi sumnjaju u njezinun autentičnost. Je li riječ o istinitoj romansi ili plodu njegove mašte, zna samo on, ali u svakom slučaju mnogima je uljepšao dan svojim tvitovima.

Pročitajte više