Snimka iza kulisa "divljeg" Daniela Radcliffea zaludila je internet: "Volim ga"

Screenshot: TikTok

Snimka iza kulisa koja prikazuje Daniela Radcliffea kako "divlja" dok glumi na setu postala je viralna na društvenim mrežama.

Nakon Harryja Pottera glumac je stekao naviku preuzimanja uloga u malim i ponekad bizarnim filmovima i TV emisijama. Između rada na filmovima kao što su The Lost City i Weird: The Al Yankovic Story, 34-godišnjak već godinama glumi u TBS-ovoj seriji Miracle Workers.

Svake sezone on se pojavljuje kao drugi (glavni) lik - od niže rangiranog anđela u prvoj, preko princa, pa svećenika, i sada u četvrtoj - cestovnog ratnika Sida. Sid živi u nekoj varijanti mad-max distopije, apokaliptičnom svijetu nakon nuklearne kataklizme.

Fanovi komentiraju: "Zaslužuje Oscara"

Za one koji tek trebaju vidjeti seriju, francusko-američki glumac Stef Nico učinio je najviše objavljujući sadržaje iza kulisa na TikToku. U jednom videu, koji je prikupio više od 1.4 milijuna pregleda, Nico je pred kamerom pokazao Radcliffea kako se opušta i luduje.

@stef_nico The amazing #danielradcliffe going feral! 😎 #miracleworkers #behindthescenes #harrypotter #bts #stripping #acting #screaming #fyp #miracleworkersendtimes #griffindor ♬ original sound - Stef Nico

"On ima doista najbolju karijeru svih vremena. Rano je zaradio novac za cijeli život, a sada samo radi uloge koje voli", "Ne znam što se događa, ali drago mi je da se događa", "Zaslužuje Oscara", "Kad se vratim kući s posla", "Volim ga", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Radcliffe, koji je visok 165 centimetara i oduvijek poprilično mršav, za ulogu Sida ozbiljno se nabildao. U scenama u kojima urla i bijesno kida udove robotima, odjeven samo u bijele gaće, pokazao je zavidnu muskulaturu.

Pročitajte više