Snoop Dogg želi seks s Hrvaticama, ali prvo moraju potpisati dokument

OSIM hitova i svjetske produkcije, Snoop Dogg je Hrvaticama pripremio još jedno iznenađenje - pri kraju koncerta jedan od njegovih menadžera će odabrati nekoliko djevojaka za druženje sa slavnim reperom, a one će, prenose brojni hrvatski mediji, morati potpisati dokument kojim se Snoop osigurava od eventualnih tužbi za seksualno zlostavljanje ili silovanje. Želiš drpanje sa Snoopom? Molim potpis, tu...i tu. Hvala, možete u sobu!

"Njega prati epitet zavodnika i žene ga obožavaju. Mora biti okružen lijepim djevojkama i na koncertu ima svoje ljude koji biraju cure iz publike da provedu večer zajedno. S tim da one moraju potpisati kako dobrovoljno pristaju na izlazak", rekao je organizator koncerta Marko Lasić Nered Jutarnjem listu i dodao kako Snoopovi zvjezdani zahtjevi, u usporedbi s ostalim izvođačima njegovog kalibra, nisu preveliki.

"Moja supruga je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu"

Ne zna se kako na takve zahtjeve reagira njegova supruga Shante Taylor Broadus, koja je sa Snoopom u braku punih jedanaest godina. Godine 2004. Snoop je podnio zahtjev za rastavom braka, ali ga je brzo povukao, ističući da je sa suprugom izgladio razmirice. U svom reality showu, koji u SAD-u bilježi odličnu gledanost, u nekoliko je navrata izjavio kako je "u prošlosti puno griješio" te da je shvatio kako je Shante njegova jedina ljubav i "nešto najbolje što mu se dogodilo u životu". Hoće li ga koja zgodna Hrvatica natjerati da se predomisli?

M.A.

Pročitajte više