Španjolski mediji napali Davida Beckhama

NAJVEĆU nogometnu zvijezdu današnjice, Davida Beckhama, španjolski su mediji dočekali "na nož" nakon njegovog tamošnjeg debija u dresu Real Madrida.

Prva utakmica koju je David Beckham odigrao za Real u Španjolskoj bila je ona protiv Valencie, čijih je 18,000 navijača na stadionu Mestalla izvikivalo poruge i uvrede svaki put kad je kapetan Engleske reprezentacije taknuo loptu.

Njegovoj nepopularnosti dodatno je doprinjela činjenica da je Beckham u 39. minuti zaradio žuti karton zbog grubog starta nad španjolskim reprezentativcem Vicenteom Rodriguezom.

Nakon odigrane utakmice s Valenciom, koju je Real Madrid ipak dobio na penal, jedne su novine opisale Beckhamovu igru "sivom, baš kao Realov dres", a nijedan tamošnji medij nije dao pozitivnu ocjenu igri kapetana Engleske.

Na press konferenciji nakon utakmice, David je na pitanje je li mogao igrati bolje s "kiselim" smiješkom odgovorio: "Mislim da sam mogao. Naime, nije moglo biti puno gore."

Nadajmo se da se David neće vratiti u formu barem do srijede, kad Engleska reprezentacija igra prijateljsku utakmicu s Hrvatskom.

Pročitajte više