Spielbergova kći krenula u karijeru zabavljačice za odrasle

Foto: Instagram

KĆI Stevena Spielberga pokrenula je novu karijeru kao zabavljačica za odrasle.

Mikaela Spielberg koju su legendarni filmski redatelj i njegova supruga Kate Capshaw posvojili kao bebu ispričala je za The Sun da je već počela producirati solo pornografske uratke i kaže kako bi se voljela zaposliti kao plesačica u striperskom klubu kad stekne licencu za seksualnu radnicu.

Mikaela koja sa svojim roditeljima redovito razgovara kaže kako im je vijest priopćila za vikend preko FaceTimea te da su bili zaintrigirani, ali ne i uznemireni. Opisujući sebe kao "seksualno biće", rekla je za The Sun: "Stvarno sam se umorila od nemogućnosti kapitalizacije svog tijela i iskreno, stvarno sam se umorila od toga da mi govore da mrzim svoje tijelo. I dojadilo mi je raditi svakodnevni posao na način koji me ne ispunjava."

Embed from Getty Images

Mikaela koja živi u Nashvilleu kaže kako se nada da će joj taj izbor karijere pomoći da postane financijski neovisna o svojim holivudskim roditeljima.

Iako kaže da će snimati fetišističke uratke, ne planira se seksati ni s kime ispred kamera, iz poštovanja prema zaručniku Chucku Pankowu (47) koji je podržava.

Za svoju novu karijeru odabrala je nadimak Sugar Star. Već je objavila nekoliko snimki na PornHubu, no odlučila ih je privremeno skinuti (iako nije napravila ništa ilegalno) dok se ne odobri njena prijava za dozvolu seksualne radnice u Tennesseeju.

Spielberg i njegova supruga Mikaelu su posvojili 1996. kad je rođena. Kaže da je odrastanje u slavnoj obitelji imalo svojih izazova, ali i prednosti. Odnos s roditeljima sad opisuje kao dobar te se nada da ga njezina nova karijera neće narušiti.

Pročitajte više