Srpski mediji napadaju Severinu: "Malog Aleksandra zarobila je u Hrvatskoj"

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

SRPSKI mediji, koji su se u sudskim bitkama Severine Kojić i Milana Popovića neuvijeno svrstavali na stranu srpskog poduzetnika, sad su se raspisali o putovnici njihovog sina.

Tako navode da Severina "ne da pasoš" djetetu "sprečavajući ga i da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske". Iako je Milan Popović za Index rekao da ne namjerava sina odvesti iz Hrvatske te da će živjeti i u školu ići u Zagrebu, sad je medijima iz susjedne države putovnica postala jako važna.

"Nevjerojatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmjenjivali taj pasoš - kada god bi s djetetom netko od njih putovao van Hrvatske. U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo se jedino može tumačiti pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodijelio Aleksandra ocu na staranje", piše neobično ljutito srpski Telegraf.

Tu se ne zaustavljaju.

"Također, vrlo je vjerojatno da pjevačica ovime želi i napakostiti bivšem suprugu, ali to radi na podmukao i bezobziran način, šteteći najviše interesima sina - zbog ovog njenog poteza Aleksandar ne samo da ne može ići na odmor s djecom iz svoje škole nego mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!" pišu dalje prilično bijesnim tonom.

Na kraju dodaju da je Popović poduzeo sve akcije u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese djeteta, odnosno kako bi Severina predala putovnicu te navode da je to dužna napraviti prema presudi suda.


Isti tekst s identičnim rečenicama prenijeli su drugi srpski mediji, a neki su u naslov stavili da je Severina "zarobila malog Aleksandra u Hrvatskoj".

Pročitajte više