Starleta kojoj su popucali šavovi na grudima sad nema novca za obnovu kuće

Foto: Instagram

BRITANSKA starlete Katie Price, poznata po brojnim plastičnim operacijama i raskalašenom životu, trenutno se nalazi u financijskim problemima zbog čega je odlučila prodati svoju "prljavu vilu", kako je sama naziva.

"Da, ne živim u svojoj kući. Skroz je prazna. Nešto je pošlo po zlu s mojim domom tijekom uređivanja. To ću objasniti tek kad za to dođe pravo vrijeme", izjavila je Katie

Naime, 41-godišnjakinja je krenula u renovaciju svoje luksuzne rezidencije, a zbog brojnih radova troškovi su neplanirano narasli, zbog čega je u strahu da neće moći dovršiti započeto.

"Katie se zabrinula da neće imati sredstava da dovrši uređenje kuće, jer su troškovi puno veći nego što je očekivala, a ja isto mislim da joj je pametnije prodati je. Njen dečko i ja smo uz nju", rekao je očito veoma bliski izvor za britanski Metro.

Katie je jednom prilikom zgrozila fanove videom u kojem pokazala svoju "prljavu vilu", a u kojemu se može vidjeti nered i hrpa odjeće na podu.

Skandali joj nisu pomogli da izgradi dobar imidž u javnosti. Poznato je da je imala problema s drogom i alkoholom, zbog čega je bila godinu dana na rehabilitaciji, a njen 22-godišnji ljubavnik s medijima je podijelio informaciju da su joj popucali šavovi na grudima tijekom seksa.

Pročitajte više