Stjuardesa u Dubaiju uhićena zbog onog što su našli kod tipa s kojim je bila na spoju

Foto: Instagram

BRITANSKA stjuardesa Derrin Crawford (23) puštena je iz zatvora u Dubaiju nakon dva mjeseca. Kako je izjavila, ta je dva mjeseca preživljavala na kruhu i na vodi, a u zatvoru je završila jer je otišla na spoj s krivim tipom.

Derrin radi za kompaniju Emirates u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kobne večeri izašla je u restoran s neimenovanim muškarcem. Nakon večere pristala je otići u njegov stan, kad su u njega uletjeli policajci i našli dva jointa. Odmah su ih oboje uhitili.

Derrin je 21. lipnja završila u zloglasnom zatvoru Al-Barsha. Jučer je zastupnica iz Riversidea Kim Johnson potvrdila da je razgovarala s Derrininom obitelji te da je ona puštena iz zatvora.

"Drago mi je što sam od obitelji čula da je Derrin puštena iz zatvora. Hvala svima koji su je podržavali, jedva čekam da je vidimo u Liverpoolu", napisala je na Twitteru.

Ranije je Kim objavila da Derrin preživljava na kruhu, pekmezu i vodi te da joj u zatvoru, osim hrane, ne osiguravaju ni higijenske potrepštine. 

Nakon uhićenja Derrin je nekoliko dana provela u policijskoj postaji, a prije prebacivanja u zatvor u suzama je sestri preko telefona rekla da ide na vađenje krvi i da su joj obećali da će je pustiti ako ne nađu tragove droge u njenom krvotoku. Rezultati su stigli u srpnju, a iako su pokazivali da Derrin nije koristila drogu prije uhićenja, iz zatvora je nisu pustili.

"Ona je nevina, bila je na krivom mjestu u krivo vrijeme. Policija je pokušava ispitati, ali ona ni ne poznaje tog tipa. Policija joj je uzela mobitel nakon uhićenja, uspjela me nazvati tek kad su je prebacivali u zatvor. Najprije je nisam razumjela jer je plakala, danima nije jela ni spavala. Ona ne pije, ne puši, ima dobar posao pa je užasno da se našla u svemu ovome. Ima samo 23 godine i jako je uplašena", rekla je njena sestra.

Njena obitelj otkrila je da je ostala bez majke kad je imala 11 godina i odgajala ju je teta, a u Dubai se preselila 2018. kad je dobila posao u Emiratesu. Na spoj s nepoznatim tipom je otišla jer je vjerovala da je Britanac iz Londona zaposlen u marketinškoj industriji.

Pročitajte više