Što bi se dogodilo da HRT počne emitirati Život u celibatu?

Ilustracija: YouTube

NAKON Života na vagi, Big brothera i ostalih sadržaja koji imaju za cilj zgroziti publiku i ismijavati natjecatelje, HRT je krenuo s emitiranjem novog realityja pod nazivom Život u celibatu. Izabrani kandidati su osjetili poziv da svojom čistoćom pozitivno utječu na zagađeni okoliš te se rado pojavljuju tamo gdje su (ne)potrebni. S obzirom da njihova pojava proizvodi efekt staklenika, nema sumnje da će otopiti mnoga gledateljska srca te stvoriti ustajale bare diljem zemlje. Infracrvene kamere pratiti će sve šta se događa u kući, a uz naše parove će danonoćno biti i svećenici, popovi te Stari i Novi zavjet. Napominjemo da ovaj program nije primjeren za mlađe od 18 godina jer sadrži rumenilo na obrazima, stidljive poglede, učestalo treptanje, pa čak i neobuzdan smijeh.

U kući se nalazi pet celibatnih parova, a to su Adam i Eva, Romeo i Julija, Josip i Marija, Pepeljuga i Princ te Jelena i Stjepan. Već pri samom ulasku u kuću, gledatelji su bili zgroženi oskudnošću Evine odjeće. Marija također. Jelena je rekla da ne pije, ne puši, ne psuje, a Stjepan se grčevito držao za čelo i sudeći po njegovim grimasama čini se da pati od jake glavobolje.

Nakon kratke propagadne mise, vraćamo se u kuću.

Jelena je priznala Juliji da postoji muškarac čijoj je ljubavi jednom popustila, a on se zove - Platon. Julija je rekla kako se nada da će Romeova ljubav nadmašiti Platonsku. Eva je šutjela i žvakala jabuku. Vidjelo se da su joj ove dvije plavušice dosadne.

Pepeljuga je čistila kuću, a Mariju je nazvao Gabrijel, pa je otišla u susjednu sobu razgovarati. Nakon toga se blaženo smiješila, što je Josipu išlo na živce. Pitao je Mariju kako može biti savršeno čista bez namakanja, ali Marija nije popustila kušnji. U ispovjedaonici je priznao kako misli da ga Marija vara, ali stvarni dokaz za to nema.

Nakon propagandne krunice, vraćamo se u kuću.

Nekima suzdržavanje od seksa sa ženom ne predstavlja problem

Romeo i Julija su otišli na počinak. Zahvaljujući kamerama HRT-a, gledatelji su mogli pratiti šta se događa ispod plahte. Romeo je stopalom dotaknuo Julijin gležanj te su se uhvatili za ruke. Teško je bilo reći jesu li išli do kraja, odnosno jesu li im se svi prsti isprepleli, no izvjesno je da su se nakon nekoliko minuta njihove šake opustile i razdvojile.

Čini se da suzdržavanje od seksa sa ženom Stjepanu ne predstavlja problem. Vrijeme najradije provodi družeći se s Adamom i Princom. Princ im je priznao da ima fetiš na štikle, a da nije u čistoj vezi s Pepeljugom, bio bi u prljavom odnosu sa Severinom. Kod nje bi, vjeruje, imao velike šanse. 

Nakon propagadnih kateheza, vraćamo se u kuću.

Stjepan je Adama nudio bananom, no Adam je priznao da voće ne konzumira otkad mu je jabuka zapela u grlu.

Marija smatra da je Josip vara jer Evu gleda pravo u oči, a nju iskosa. Požurila je u ispovjedaonicu.

 "To nije dovoljno dobar razlog", rekao joj je don Stojko, "Nema potrebe da se partneri gledaju, ljubav je svakako slijepa".

Marija je zaprijetila da će Josipu izvaditi oči ako pogleda drugu ženu te je zahtijevala da to uđe u Bibliju.

Nakon propagadnog vjeronauka, vraćamo se u kuću.

Pitali smo dr.prof. Kaina Evanđeljića postoje li, osim ove kuće, još neke ustanove gdje bi izabrani mogli širiti božju riječ te biti primjer Hrvatima?

"Naravno! Postoji više objekata gdje se takvi druže i razmjenjuju iskustva. Pozivam da nam se jave svi oni koji osluškujući vlastitu nutrinu začuju božji glas. To je znak da ta osoba ima ono nešto."

"Divno! A gdje da se takva osoba javi?"

"U Vrapče!"

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima osobni su stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Index.hr. Navedeni stavovi ne odražavaju ni stav bilo koje ustanove, subjekta ili objekta s kojima je povezan autor.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakoj kolumni Dade Batinić instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Selo priča.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više