Što način na koji sjedite govori o vama

 Foto: Instagram

GOVOR tijela o čovjeku otkriva gotovo sve, a način na koji netko sjedi je jedan od najboljih pokazatelja namjera i karaktera te osobe.

Evo što način na koji sjedite govori o vama.

Skupljene noge

Ako sjedite jako skupljenih nogu to znači da kod vas uvijek sve mora biti po pravilima. Volite da je sve uredno i organizirano. Također, treba vam vremena dok se otvorite nepoznatim osobama, a često vam nedostaje samopouzdanja.

Nemarno prekrižene noge

Ako ste od onih koji uvijek sjede prekriženih nogu te nemarno vrte stopalom ili ljeti izuju obuću, to znači da ste ambiciozni, nametljivi i izrazito natjecateljski raspoloženi. Kod žena, to često znači da se ipak osjećaju pomalo ugroženo od strane muškaraca. Nije vas briga što se događa oko vas, otvoreni ste i spremni za zabavu.

Jedna noga savijena ispod bedara

Ako imate naviku jednu nogu podignuti na stolicu i saviti je kao da sjedite na njoj, to znači da ste pomalo konzervativni, ali i pouzdani. Stalo vam je do tuđeg mišljenja i želite se uklopiti, čak i ako to znači da ćete morati mijenjati svoju osobnost.

"Po turski"

Ako sjedite u položaju W, s prekriženim nogama, to znači da ste neovisni i nekonvencionalni. Volite slobodu, nemate potrebu previše razglabati o stvarima i vrlo ste racionalni.

Raširene noge

Topla ste osoba, imate dobar smisao za humor i s vama je veoma lako održavati dobre odnose. Osjećate se ugodno u svojoj koži i lako prihvaćate druge ljude. Opušteni ste.

Pročitajte više