Što su sve Vanja Mamić i Renato Levanić prešutjeli o svom odnosu?

DA TRENER jahanja Renato Levanić nije bio posve iskren kad je za Index govorio o svom odnosu s Vanjom Mamić, svjedoče fotografije snimljene 11. rujna 2008. godine oko 21 sat. Podsjetimo, Levanić je demantirao da je u vezi s Vanjom Mamić te je također odlučno odbacio tvrdnje da ponekad vozi Vanjin terenac. Ipak, fotografije koje je objavio Story, a koje ga prikazuju kako izlazi iz Mercedesa ML 320 u vlasništvu Vanje Mamić kojeg je parkirao ispred svog stana na zagrebačkoj Savici, vadi iz automobila vrećice, zaključava ga i ulazi u zgradu, dokazuju suprotno.

Dva dana prije nego što je Vanjin terenac u večernjim satima snimljen ispred Levanićeva stana, supruga Zorana Mamića i njen trener jahanja snimljeni su na parkiralištu ispred zagrebačkog hipodroma. Vanja je svoj terenac parkirala pokraj Mazde trenera hrvatske konjičke reprezentacije te mu je uz smiješak uručila smotuljak, navodno rođendanski dar.

"Mogu reći samo da je to neistina. Jednostavno je to laž. Ona je nadarena, a ja sam najbolji hrvatski trener i zbog toga su ljudi ljubomorni. To što je gospođa napravila u roku godine dana nije napravio niti jedan drugi jahač u povijesti Hrvatske. Ona kratko trenira, počela je tek nedavno skakati i u kratko vrijeme napravila čudo kao Michael Jordan. S obzirom na godine i iskustvo gospođa je dobra jahačica", rekao je Levanić za Index prije desetak dana.

Pročitajte više