Suzuki Makai: Surfin´ USA

SUZUKI nastavlja s predstavljanjem atraktivnih studija. Nakon Tokija na redu je Los Angeles, gdje japanski proizvođač premijerno prikazuje surfersku studiju na osnovi modela SX4.

Makai je najnoviji pripadnike Suzukijeve LIVE (LIfe VEhicles) serije čija jedina namjena je da svojim atraktivnim izgledom podižu imidž branda. Proizvodi su to namijenjeni avanturistima i entuzijastima, a s obzirom da se radi o L.A.-u, ne bi se čudili da slične prerade postanu standardne na kalifornijskim plažama.

Makai potpisuje Andry Specialty Vehicles iz Torrancea, a magnetnu privlačnost u američkom okruženju može zahvaliti atraktivnom karoserijom i jednako upečatljivom bojom. Lišen suvišnih dodataka poput krova, Makai je postavljen na 19-inčne naplatke na koje su montirane Michelin Pilot gume. Od estetskih detalja vrijedni spomena su još unikatni karoserijski elementi poput spojlera i pragova, kao i LED svjetla na stražnjem kraju vozila.

Jedna od posebnosti vozila su i nosači za surfersku opremu, kao i "transparentna" sjedala. Za odgovarajuću zvučnu kulisu brine se VeaLink audio sustav u kombinaciji s MTX zvučnicima. Točka na i je Momo sportski volan i potpuno lakirani interijer.

Pročitajte više