Svet: Seve tražila 50,000 eura za nastup u Crnoj Gori

NA GLAZBENOM festivalu "Music festival Budva" nastupit će neka od najpopularnijih imena s područja bivše Jugoslavije, ali ne i naša Seve, koja je za nastup u Crnoj Gori zatražila 50,000 eura, što su organizatori festivala odbacili kao "nerealan zahtjev", tvrdi srpski tabloid Svet.

Trodnevni "Music festival Budva" ove će godine biti održan 27., 28. i 29. srpnja, a glavne zvijezde festivala biti će Đorđe Balašević i Goran Bregović, dva veterana showbusinessa s ovih prostora, koji su podjednako omiljeni u svim republikama bivše Juge.

Voditelj programa biti će Rade Šerbedžija, odnosno "najveći holivudski eks yu star", kako ga naziva Svet.

Kako Svet saznaje iz neslužbenih izvora, na festivalu u Budvi se kao posebna gošća trebala pojaviti trenutno najpopularnija hrvatska pjevačica, Severina, ali se od toga odustalo zbog "nerealnih zahtjeva". Naime, Svet tvrdi kako je Seve za nastup u Crnoj Gori tražila čak 50,000 eura, što je organizatorima bilo previše.

Na festival je pozvana još jedna, nešto manje popularna hrvatska pjevačka zvijezda (500 ljudi na zadnjem samostalnom koncertu u Tvornici), Massimo Savić, koji je trebao nastupiti u natjecateljskom dijelu festivala i to s Balaševićevom pjesmom. No, Massimo ipak neće nastupiti u Budvi, jer je prije poziva iz Crne Gore već dogovorio nastup na ljetnom festivalu i to u, ni manje ni više nego Zrenjaninu.

Pročitajte više