Symbol One i Moulinex garancija za ludi provod na skate ludilu u Splitu

U SKLOPU drugog po redu splitskog Atlantis Summer Challengea, koji će se održati od 21. do 23. kolovoza ove godine Split će ugostiti mnoge poznate glazbenike među kojima se posebno ističe bend Zoot Woman, predvodnik glazbenog stila popularno zvanog electro clash, te mnogi drugi glazbenici, između ostalih i Empty Wallets, Plan B, Leut Magnetic, Indigo te mnogi drugi.

Između ostalih izvođača, Atlantis Summer Challenge ljubiteljima dobre glazbe donosi i nastupe bendova koji su svoju inspiraciju pronašli u synth popu koji je osamdesetih godina prošloga stoljeća harao radijskim i televizijskim eterima, a koji je ostavio i dubok trag u glazbenom izričaju bendova bivše Jugoslavije, kao što su Videosex, Denis&Denis, Bebi Dol, pa i Meri Cetinić i Zdravka Čolića, inače poznatih kao ljubitelja i izvođača "lakih nota".

Na Atlantis Summer Challengeu, najvećoj skate svečanosti u Hrvatskoj ovoga ljeta nastupa i mladi bend Symbol One, koji je pažnju publike i kritike privukao pjesmom "Mean Rocket". Međutim, kada su dečki iz Symbol Onea, Vinko Pelicarić i Eduard Raos napravili pjesmu "Love Juice" pravi inozemni uspjeh Symbolavaca je počeo - "Love Juice" je za uho zapela Gaspardu iz benda Justice te ju je on uvrstio na svoj mix, a pjesma je u sekundi obišla svijet i pokazala se kao pravi pogodak. Dečkima su se uskoro zaredali nastupi po Europi, a izgledna im je turneja i po SAD-u. Splićane će zabavljati na Energie after partyju koji se održava nakon koncerta britanske glazbene atrakcije Zoot Woman.

Moulinex je DJ i producent porijeklom iz Portugala trenutno na radu u Njemačkoj, gdje zapravo i ne provodi puno vremena jer je ovaj DJ neprekidno na turnejama po cijelome svijetu. U sklopu Atlantis Summer Challengea posjetit će i Split, te splitskoj publici pokazati zašto je konstantan gost vrhova svjetskih top ljestvica.

Pročitajte više