Tinejdžera izbacili s leta jer se žalio što mora sjediti pored pretilog tipa 12 sati

Foto: Shutterstock

NA REDDITU se pojavila zanimljiva objava u kojoj jedan tinejdžer tvrdi da je izbačen s avionskog leta jer se žalio što mora sjediti pored pretilog čovjeka, koji je zauzeo dio njegova sjedala.

Tinejdžer je ostao anoniman, a objasnio je kako je let na koji se ukrcao trebao trajati 12 sati i potom se požalio stjuardesi da ne želi tako provesti cijeli let. Stjuardesa mu je, kako kaže, rekla da mu ne može pomoći jer su popunjeni, a tada je nastao problem.

"Putovao sam kući i bilo mi je to drugo presjedanje i taj je let trebao biti najduži, oko 12 sati. I imao sam tu nesreću da je pored mene sjeo pretio čovjek i zauzeo mi dobar dio sjedala. Ja nisam nizak čovjek, imam oko 190 cm, pa mi je i cijelo sjedalo pomalo tijesno i neudobno. Rekao sam stjuardesi za svoj problem, a ona je rekla da je pretili čovjek platio svoje sjedalo i da je avion popunjen", napisao je anonimni tinejdžer.

"Rekli su da imam fobiju od pretilih"

Čovjek se potom pobunio rekavši da je pretili čovjek trebao kupiti dva mjesta, odnosno da kompanija ne smije prodavati karte za sjedala koja su djelomično zauzeta, a usput je kritizirao i kvalitetu avioprijevoznika.

Stjuardesa ga je potom proglasila bezobraznim i tražila da ga se izbaci iz aviona. "Debeli je onda iskoristio svoju priliku i rekao da imam fobiju od pretilih ljudi, a onda su me i drugi ljudi počeli čudno gledati. Znam da su mislili da sam loša osoba, ali s druge strane, ja sam na kraju platio najveću cijenu jer je aviokompanija prodala već zauzeto sjedalo i zato što se taj čovjek ne može disciplinirati", piše anonimni korisnik Reddita.

"Osoblje zrakoplovne kompanije poslalo je pismo pritužbe na koje sam uložio žalbu, a posljedice u pritužbi uklonjene su nakon manje od sat vremena. U pismu pritužbe je pisalo da sam bio nepristojan prema drugim putnicima i osoblju", naglasio je još tinejdžer i zaključio objavu time da on ne misli da je "ispao šupak" u cijeloj priči.

"Ti si šupak"

Njegov je post na Redditu skupio više od šest tisuća upvotea i tisuće komentara, u kojima se većina njih slaže da je on bio taj koji je bio bezobrazan.

"Ne znam baš. Meni se čini da si ti taj koji je ispao šupak. Jer uglavnom nije problem u tome što kažemo, nego u načinu na koji kažemo. Možda bi se drugačije završilo da si bio ljubazan", odgovorio mu je jedan korisnik Reddita.

"Mislim da si ipak ti ispao šupak. Ponašao si se kao kreten. Čovjek je bio pored tebe dok si se naglas bezobrazno žalio na njega", piše mu drugi korisnik.

"Pa ako ti stjuardesa kaže da nema mjesta, onda se pomiri s tim da ćeš tako sjediti do kraja leta. Ne moraš se unedogled žaliti i tražiti da te premjeste", piše mu treći korisnik.

Bilo je i onih koji misle da je u pravu. "Iskreno, mislim da bih napravio isto. Ne znam što očekuju? Ne znam kakve veze ima to što želiš sjediti u svom sjedalu s tim da imaš fobiju od debelih", napisao mu je jedan korisnik.

 

Pročitajte više