Tko je najseksi žena na svijetu?

S POČETKOM proljeća došlo je i vrijeme za redovitu anketu muškog časopisa FHM koji svake godine pita svoje čitatelje: Tko je najseksi žena na svijetu?

Prošle je godine najseksi ženom na svijetu proglašena ruska tenisačica Ana Kournikova, za koju je glasalo više od pet milijuna čitatelja FHM-a i posjetitelja njihovog sitea.

Među ljepoticama nominiranima ove godine prednjače pop pjevačice, pa su tako među favoritima ovogodišnjeg izbora Australka Holly Vallance, članica benda S Club 7 Rachel Stevens, Danni i Kylie Minogue, Christina Aguilera, Jennifer Lopez i Shakira a među pop zvijezde uvukla se i prezenterica BBC-eve emisije Top Of The Pops, Lisa Snowdon.

Glasati za svoju favoritkinju možete i na FHM-ovoj Internet stranici - .
Iako se izbor najseksi žene na svijetu često poklapa s aktualnim glazbenim trendovima, što se vidi iz gornjeg popisa trenutno vrlo popularnih pjevačica, među nominiranima našle su se i neka "stara" imena poput Britney Spears, Carmen Electre, prošlogodišnje pobjednice Ane Kournikove i "ubojice vampira" Sarah Michelle Gellar.

Jedna od posebnosti ovogodišnje FHM-ove ankete je i nominacija triju kolumnistica britanskog tabloida The Daily Mirror, Jessice Callan, Eve Simpson i Niki Waldegrave.

Pročitajte više