Tko je tu dama: Snježana Mehun blati Fashion Gurua, a on se samo smješka

NAKON što je Snježana Mehun oštro napala Borisa Banovića, nazivajući ga "srednjovječnim penzićem", popularni modni kritičar pokazao je da mu više nije do svađanja, pa nam je miroljubivo rekao: "Ne znam zašto me Snježana napada, što se mene tiče mi smo si i dalje OK. To što je izjavila da sam besposleni penzić samo pokazuje kako još uvijek nije izgubila smisao za humor". Svađ(ic)a koja je počela na modnoj manifestaciji Fashion.hr u Zadru za neke je očito završila, dok drugi u njoj i dalje pokušavaju medijski profitirati.

Snježana Mehun i Boris Banović posvađali su se početkom ljeta kad je modni kritičar u Zadru imao promociju vlastitog koktela. Sveprisutna poduzetnica, koja se pojavila u društvu Nikoline Pišek, nije mogla naći slobodni stol, što ju je jako razljutila pa je otišla nakon petnaest minuta. Fashion Guru nije najbolje primio njezin preuranjeni odlazak, pa ju je počeo češće spominjati u svojoj kolumni, što Snježani Mehun nije najbolje sjelo.

"Možda je to način da se Snježana zadrži u medijima"

Kako bi mu vratila za negativne modne kritike, medijima priča da se ovog ljeta "uvalio u bratovu kuću", ali takav babinjak Gurua (zasad) ne može izbaciti iz takta: "Ovo bi sve mogao biti samo dobar marketinški trik - jučer Vlatka Pokos, danas ja... Ne znam, možda je to način da se Snježana zadrži u medijima, ali njezine optužbe opovrgavam. Tko će ući u moju kolumnu ne odlučuje to koliko smo si dobri, već neke druge značajke. Što se mene tiče, mi smo si i dalje OK".

Fashion Guru usput nam je otkrio i kako njegova prva muška kolekcija nailazi na nevjerojatan odjek u susjednoj BiH, a koktel kojeg je sam osmislio na Jadranu prolazi "kao lud". "Ovog ljeta sam u poslu do grla, teško se može reći da sam kraj promocije koktela i kolekcije odjeće besposlen, imam posla preko glave", zaključuje modni kritičar, a odnedavno i dizajner.

M.A., V.V.
Foto: Index

Pročitajte više