To sam ja: Hrvatska predstavnica nadomak pobjede

DO KRAJA balkanskog reality showa "To sam ja" ostalo je još samo par dana. Pobjednik će biti proglašen u nedjelju u 21h, a hrvatska predstavnica Josipa ima vrlo dobre izglede za osvajanje glavne nagrade od 100,000 eura.

Iako kandidati to ne znaju, najveći favoriti za osvajanje nagrade su Slovenac Miro i naša predstavnica Josipa, koji zasad vode po glasovima gledatelja.

Svakodnevno stižu mnogobrojne poruke potpore za Josipu, koja je od ulaska u kuću zadržala veseo karakter, te neprestano pjeva što su gledatelji prepoznali kao njezinu najveću kvalitetu.

U kući se i dalje održavaju svakodnevni razgovori na zadanu temu pa su tako kandidati raspravljali o tome što su radili kad su bili mali. Najzanimljivija je bila Mirina priča koji je kao dijete želio bicikl BMX, ali mu ga roditelji nisu kupili pa i dan danas ima potrebu kupiti bicikl.

Sljedeći zadatak bio je da glume zaposlene na seksi telefonima u parovima, gdje se opet iskazao Miro u paru s Mirelom koja je briljirala "javljajući" se na pohotne pozive, iako nikad nije zvala takve telefonske brojeve.

Nakon igre je izjavila da će kad se vrati kući prvo nazvati jedan takav broj da čuje kako to zvuči. S druge strane, Miro i Admir su priznali da često zovu takve brojeve, što i nije iznenađenje s obzirom da su upravo njih dvojica oni koji su nam pokazali "seksualne vještine" u kući. Miro s Dijanom, a Admir sam sa sobom.

Kako se približava kraj, Miro postaje sve poduzetniji ne bi li privukao gledatelja da glasuju za njega. Tako je s Josipom osmislio diverziju za gledatelje. Njih su dvoje odglumili da su zajedno, grlili su se pred kamerama, a išli su čak toliko daleko da se Josipa putem kamere ispričala mami rekavši da nije računala na to da će joj se javiti tako snažni osjećaji prema nekome. Diverzija je trajala cijeli dan, a na kraju su umjesto zaruka objavili da je sve bila šala.

Pročitajte više