To sam ja: Ispao hrvatski predstavnik

U 15H U UTORAK iz kuće je izašlo još dvoje kandidata, ovoga puta to su bili Edis iz Hrvatske i Mateja iz Slovenije. U kući je cijeli dan bilo napeto i svi kandidati su očekivali kad će doći trenutak ispadanja. Iako su neki, poput Mirele, govorili da im je svejedno ako ispadnu, pokazali su oduševljenje kad su ostali u kući. Kad se na kraju doznalo da izlaze Edis i Mateja, opet su potekle suze.

Prvo ostali kandidati nisu povjerovali da je to istina, a kad su shvatili da je ipak istina krenule su suze. Tek se sada vidjelo koliko Josipa i Edis, hrvatski predstavnici u kući, znače jedno drugome.

Josipa je najglasnije plakala i čak je izjavila da ne zna kako će izdržati do kraja bez Edisa. Mirela, Jana i Dijana popratile su sa suzama i nevjericom Matejino ispadanje, a Mateja, vidno uzbuđena, zamolila je da nitko ne dolazi k njoj u sobu dok se ne spremi.

Rekla je i da ne zna što će sada napraviti s dnevnikom koji je svakodnevno pisala u kući jer nije ostala do kraja. Od muškaraca u kući najviše se uzrujao Makedonac Dragi, koji je čak pustio i suzu.

Suze nisu zaobišle niti moderatorice koje su se nekoliko minuta grlile s Edisom. Edis je suzdržavao suze, ali mu je crvenilo u licu otkrivalo da mu nije svejedno. Prije ispadanja još su jednom zapjevali svoju himnu.

Usput budi rečeno, počeo je i natječaj za idući show “To sam ja”, pa se tako svi zainteresirani mogu javiti sa životopisom i slikom na mail adresu: casting@o2.com.mk.

Pročitajte više