To sam ja: Raste napetost, hrvatski predstavnik pred ljubavnom vezom

U SKOPSKOJ vili u kojoj se deset preostalih natjecatelja bori za nagradu od 100,000 eura raste napetost pred novo ispadanje dvoje kandidata, ali hrvatski predstavnik Edis se ne uzrujava previše, njegova pažnja trenutno je usmjerena na ostvarivanje "bliskog kontakta" sa Slovenkom Matejom.

Posljednjih nekoliko dana u kući vlada velika napetost, najvjerojatnije zbog ispadanja koje se očekuje u utorak, ali i zbog činjenice da su kandidati zajedno već više od 60 dana.

Napeti živci posebno su izraženi kod Admira čije je arogantno i bezobrazno ponašanje dovelo do toga da je u subotu "zaradio" žuti karton nakon što nekoliko dana nije poštivao pravila zadataka koje su stanari dobivali i upadao u riječ kad se raspravljalo o nekim temama.

Događaji su kulminirali u subotu kad je Admir nakon što je ispao iz igre koju su igrali nastavio, protivno pravilima, šaptati suigračima i dobacivati protivnicima. Poslije nekoliko upozorenja, Admir je počeo urlati, gađajući moderatore šlapama i prijeteći.

Njegova rastresenost ne paše ni Mireli koja često mijenja raspoloženja pa je tako u jednom trenutku sva sretna i pjevuši, a već u sljedećem plače kako su joj zidovi kuće isisali svu pamet iz glave i da više ne može sastaviti prostu rečenicu.

"Ljubavna priča" između Slovenke Mateje i Zadranina Edisa nastavlja se u pravcu koji su zacrtali Mirela i Admir. Malo grljenja, malo dodira, pokoja tiha riječ, masaža... i to je sve.

Iako je Edis priznao da ga od svih cura u kući napaljuje jedino Mateja i rekao joj da bi volio s njom nešto imati kad ne bi imao curu, ništa se konkretno još nije dogodilo. Ona je jednu noć prespavala kod njega u krevetu, ali je Edis od svega iskamčio samo milovanje njezinih grudiju. Vjerojatno se Mateja još uvijek nada da će nešto biti između nje i Mire.

Pročitajte više