Tom Cruise prevario Katie Holmes s kvazi-glumicom?

TIFFANY DUPONT, djevojka koja se pokušava probiti u blještavi svijet Hollywooda, poslala je nekolicini američkih showbiz novinara pismo u kojem tvrdi da je nedavno, u svrhu "oživljavanja svoje filmske karijere", spavala s Tomom Cruiseom i Georgeom Clooneyem. I dok navodna avantura s bivšom zvijezdom "Hitne službe" i nije neka vijest, pitanje je hoće li ove tvrdnje uzdrmati dosad idiličan brak Toma Cruisea i Katie Holmes.

"Imam malu tajnu do koje mi više nije stalo. Spavala sam s Tomom Cruiseom i Georgeom Clooneyem. Nadala sam se da će mi pomoći u karijeri, ali ništa od toga, iskoristili su me. Možete ih i pitati, ali će poreći, poput svih holivudskih glumaca", stoji u pismu kojeg je izvjesna Tiffany Dupont, očito gladna popularnosti, poslala na nekoliko adresa.

Svima je jasno da bi takvo pismo, bez konkretnih dokaza, mogao poslati svatko, no prijatelji kvazi-glumice tvrde kako je Tiffany neko vrijeme bila "smrtno zaljubljena" u Cruisea, a on joj je, dodaju, davao povoda.

Iako se Tom Cruise i Katie Holmes trude ostaviti dojam savršenog holivudskog para, informacije o nezadovoljstvu mlade glumice svako malo pune novinske stupce. Prvo se pisalo kako je nezadovoljna što je zbog suprugovih obaveza osuđena na karijeru kućanice, a novi članci u američkim tiskovinama bave se njezinim odnosom s Tomovom djecom iz braka s Nicole Kidman, koji je navodno daleko od idiličnog.

D.K.

Pročitajte više