Tom Hardy uhvaćen na snimanju četvrte sezone serije "Peaky Blinders"

Foto/Screenshot: YouTube/Twitter 

OBOŽAVATELJI su oduševljeni viješću kako je Tom Hardy viđen kako u utorak predvečer stiže na set u Liverpoolu, gdje se snima četvrta sezona BBC-jeve serije "Peaky Blinders", prenosi Unilad.

Naime, već neko vrijeme kružila su nagađanja o tome hoće li 39-godišnji Hardy i u četvrtoj sezoni serije glumiti Alfiea Solomonsa, zloglasnog gangstera iz 1920. godine. Kad su se glasine potvrdile, mnogi su fanovi odahnuli.

Obožavatelji serije su nestrpljivi te su neki zavirili i na snimanje, gdje su uhvatili kadar u kojem Cillian Murphy, koji glumi Thomasa Shelbya, snima jednu scenu. Fotka se brzo proširila društvenim mrežama.

Povratak Toma Hardyja u četvrtu sezone serije bila je glavna tema snimanja. Scenarist serije Steven Knight izjavio je za BBC: "Tom ima veliku želju glumiti u četvrtoj sezoni. Iako je glumac za kojim je velika potražnja, osigurao si je dovoljno slobodnog vremena za snimanje nove sezone. Znam kako se osjeća, Peaky Blinders je projekt koji svi volimo."

Iako priča prati Birminghamsku ekipu, većina serije snimljena je na ulicama Liverpoola. Nova sezona počet će se emitirati u listopadu, a BBC je već naručio petu sezonu. Obožavatelji se nadaju kako će likovi Alfie i Thomas ostati do zadnje epizode serije.

Pročitajte više