Totalni krah zločeste djevojke Hollywooda: Zarađivala je milijune, a sada nema za stanarinu

Foto: Instagram

NE TAKO davno, Lindsay Lohan je zarađivala 5 milijuna funti po filmu, a sada joj, kako piše Daily Mail, prijeti bankrot. Prema pisanju britanskih medija, zločesta djevojka Hollywooda kasni s plaćanjem 3.5 milijuna funti vrijednog londonskog stana u kojem živi.

Budući da stanarinu nije platila već više šest mjeseci, trenutno je dužna više od 77 tisuća funti, a ako ne plati na vrijeme, odvjetnici vlasnika stana su pripremili sudsku papirologiju koja će je odvesti u bankrot. Istovremeno, njen bivši zaručnik, ruski tajkun Egor Tarabasov tvrdi da mu je Lindsay ukrala 24 tisuće funti vrijedan nakit, uključujući jedan Rolex, zlatni privjesak i dizajnersku odjeću. Navodno se za pomoć već obratio i policiji.

Čini se da je bankrot samo još jedan u nizu problema u koje je glumica zapala, nakon što su ljetos svijet obišle snimke njene tučnjave s Tarabasovim te prethodnih pokušaja liječenja od ovisnosti o alkohola i droge.

Lindsayina karijera započela je kada joj je bilo tek 11 godina, a za tri najuspješnija filma dobila je vrtoglavih 410 milijuna funti. No, novac se brzo istopio  zahvaljujući raskalašenom životnom stilu - navodno je trošila 300 tisuća funti godišnje samo u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu.

Pročitajte više