Transvestit ili komičarka - tko večeras napušta Celebrity Big Brother?

NAKON što je Kuću svojevoljno napustio Sandi, ističući kako je tek na licu mjesta shvatio da svoju intimu ne želi dijeliti s ostatkom Hrvatske, večeras slična sudbina očekuje Marinu Orsag, komičarku koja je u showu pokazala sve samo ne svoj humor, ili pak Salome, transvestita koji se udomaćio u silikonskoj dolini Big Brothera.

Ankete i komentari na forumu pokazuju kako je izvjesno da će Marina večeras napustiti show, ali s obzirom na veliki dio hrvatske javnosti koja ne tolerira transvestite, Salomin ostanak nije siguran.

Podaci o gledanosti na strani Farme

Celebrity Big Brother jučer je (nenadano) promijenio termin emitiranja, što su mnogi shvatili kao "priznavanje poraza" - premješten je iza "Farme" koja je, prema prvim podacima o gledanosti, nadmašila najvećeg konkurenta. Celebrity Big Brother sinoć je, primjerice, imao 22,7 posto udjela u gledanosti, dok je Farma ostvarila 44,2 posto udjela u gledanosti. Podaci se, naravno, odnose na ciljanu dobnu skupinu komercijalnih televizija, odnosno, gledatelje u dobi od 18 do 49 godina.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više