CBB: Marini ni šminka ne pomaže u približavanju silikonskoj ekipi

KAKO bi pokrenuli uspavane CBB stanare, producenti su u Kuću poslali Renatu Sopek, no atraktivna voditeljica nije se družila sa stanarima, već im je održala naporni trening. Očekivano, najviše su se bunili Neven Ciganović i Marko Grubnić, no Renata im nije dopuštala odmor, pa su poput običnih smrtnika morali odraditi tjelovježbu.

Nakon što je spomenula kako ima titulu Cosmo djevojke 2006. godine, inače ne odveć popularna Marina Orsag porasla je u očima CBB stilista. "Imaš sad Nevena i mene da te uređujemo. Pa ti si rođena pod sretnom zvijezdom!", nimalo skromno komentirao je Grubnić, no komičarka ga je brzo poklopila: "Da, mnoge bi željele čistiti za tobom, a ja imam tu privilegiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina i dalje ne nailazi na odobravanje cimera - nakon što se o stanju u Kući požalila Ivici Kovačeviću, on je zavrnuo očima, a dobar dio vesele ekipe naljutio se na nju jer je suđe prala pod tušem. "Ti si lijen, razmažen i stalno nešto prigovaraš", rekla je Grubniću Marina i tako je počeo još jedan sukob u kojem je komičarka potpuno sama. Iako neki stanari, a prvenstveno Danijela Dvornik, ne dijele mišljenje većine, odlučili su radije šutjeti i izbjegavati sukobe, pa je Marina i dalje na udaru stilističke, pardon, silikonske ekipe.

D.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara