Tužne sudbine reality zvijezda: Farmeri stradali u nesrećama, Josip iznenada umro

Foto: Nova TV

VIJEST da je poginuo 28-godišnji Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone showa Farma, šokirala je gledatelje.

Vujnović je u petak poginuo na gradilištu u Rijeci. Mladi građevinar, koji je bio na skliskom limenom krovu, nije bio vezan. Bio je potreban trenutak nepažnje da odskliže s krova zgrade od tri kata i padne na prometnicu.

Saša je pobijedio Juricu Belamarića u finalnom dvoboju te osvojio titulu pobjednika šeste sezone reality showa Farma 2018. godine. Uz to, kući je odnio nagradu od 488 tisuća kuna.

Početkom ožujka preminula je sudionica Big Brothera Dubravka Ujević Veron.

"Počivaj u miru, prijateljice draga! R.I.P. Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom....'šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je'. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima", napisala je Alena Nezirević Anezi, koja je s Dubravkom bila u kući Velikog Brata.

Prije dva mjeseca umro je 31-godišnji Josip Vodička iz Ljubav je na selu.

"Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan", poručili su iz DVD-a Biškupci čiji je Josip bio član.

Josip Vodička bio je vlasnik OPG-a u Požegi na kojem se sam brinuo o ovcama i svinjama, a imao je i voćnjak te zemlju na kojoj je sadio razne kulture. Volio je pjevati i plesati.

Josipa su obožavatelji popularne emisije upoznali u posljednjoj sezoni showa, a predstavio se kao čovjek koji traži idealnu suprugu za život na selu. Želio je naći djevojku koja će ga cijeniti i poštovati kao čovjeka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera nakon što se razveo od prve supruge. Bio je u braku koji je trajao tri i pol godine, a iza sebe je ostavio i sedmogodišnjeg sina.

Prije četiri mjeseca preminula je natjecateljica hrvatskog reality showa Farma iz 2016. godine Katica Pučnik.

"Napustila nas je bivša farmerica Katica Pučnik, koja će mi zauvijek ostati u sjećanju iz naše sezone Farme 2016. godine, ne samo jer nam je bila druga mama nego kuhala prefine stvari, bez obzira na to što nismo imali namirnica. Uvijek se snašla i napravila fini ručak za nas deset. Kraljice, ostala si nam svima u dobrom sjećanju i čuvaj se", napisao je bivši farmer Damir Toplek na Facebooku.

Gledatelje domaćih realityja u prosincu 2018. šokirala je pogibija još jedne sudionice Farme Edite Ptičar. U dobi od samo 24 godine poginula je u prometnoj nesreći, kad je Audi 80 kojim je upravljala sletio s ceste u zoru. U nesreći je ozlijeđen mladić koji je bio s njom u automobilu, inače njegov vlasnik.

Prije devet godina sudionica istog showa, 30-godišnja Angie Garany, teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njen dečko, DJ i psihijatar Daniel Jurić. U komi je bila devet mjeseci, a preminula je u bolnici u Novom Marofu.

Pročitajte više