U stožeru Možemo sinoć se pjevalo i plesalo, pogledajte kako se zabavljao Tomašević

Foto: Lucija Ocko/CROPIX

U stožeru Možemo sinoć je vladala dobra atmosfera.

Pjevalo se i plesalo, a čini se kako se dobro zabavio i Tomislav Tomašević.

Podsjećamo, platforma Možemo osvojila je ukupno sedam mandata na parlamentarnim izborima 2020. godine, a ove godine su osvojili 10 mandata. Sada su s liste Možemo u sabor ušli Sandra Benčić, Tomislav Tomašević, Ivana Kekin, Danijela Dolenec, Dušica Radojčić, Urša Raukar-Gamulin, Draženka Polović, Luka Korlaet, Damir Bakić i Gordan Bosanac.

Što je poručio Tomašević?

Tomislav Tomašević obratio se sinoć okupljenima u stožeru platforme Možemo.

"Cijela Hrvatska zna da smo malo drugačija stranka. Tako da imamo dva govora jer imamo dva koordinatora stranke. Kad su počeli pristizati prvi rezultati iz DIP-a, koji su nam davali samo tri mandata, mi se nismo uopće dali brinuti oko toga jer smo znali koja je naša vrijednost.

Sad smo s tri došli na deset i očekujemo još pokoji.

Konačno je srušen mit o tome da smo samo zagrebačka stranka. Sad smo u pat-poziciji, što smo i pretpostavili da će se dogoditi. Građani su jasno rekli na ovim izborima da ne žele više HDZ na vlasti. Rekli su to jasnije da nisu mogli jasnije to reći. Mi smo ovdje radi građana, ključno nam je da se HDZ makne s vlasti i da se oslobode institucije koje je HDZ zarobio. 

Sve stranke koje su rekle da su za to, da se to i doista dogodi, sad je na njima da se to i dogodi.

Spremni smo podržati manjinsku vladu, ne moramo ulaziti u nju, ali nam je bitno da se makne HDZ s vlasti i da se Hrvatska oslobodi ove korupcije."

Na kraju je zahvalio biračima koji su im dali povjerenje.

Pročitajte više