"U usnama imam silikona koliko i ti u cicama"

ESTETSKE operacije zasad su omiljena tema stanara CBB Kuće, koji vrijeme uglavnom provode upoznavajući se i "ispipavajući teren". Najviše toga o sebi zasad je ispričala Salome, koja se stanarima povjerila kako je "dugo tražila prave cice", a našla ih je iz trećeg pokušaja, kad je, nakon operacije, stala pred ogledalo i rekla: "Doktore, to je to!". Stanari se, čisto informacije radi, još nisu uspjeli dogovoriti tko u sebi ima najviše silikona.

Stanari su očito odlučili iskoristiti svaki trenutak proveden u Kući, pa su odmah nakon ulaska krenuli na večeru, a zabava je potrajala do sitnih jutarnjih sati. Misija Sandija Cenova odmah je postala jasna - obzirom da posljednjih godina za njega nema baš mjesta na nacionalnim televizijama, odlučio je stalno pjevati i svirati gitaru, valjda u nadi da će bar nešto od toga biti emitirano. U igri su, naravno, obrade, ali i njegove autorske pjesme koje je u CBB Kući odlučio promovirati pod svaku cijenu.

Večeras su na redu prve nominacije, no stanari još ne razmišljaju koga će to spomenuti u prvom ulasku u ispovjedaonicu. Iako se zasad svi druže i trude biti "u ekipi", već je jasno da je Sandiju i Danijeli Dvornik dosadilo pričati o estetskim operacijama, a i Marina Orsag sve teže skriva zgražanje kad "silikonci" krenu sa svojim internim pričama.

Ivica Kovačević zasad se manje bavi pričom, a više radom - vodio je prvu tjelovježbu, dok se Marko Grubnić uglavnom trudi ostaviti dojam dobrog slušača. Priče o silikonima odslušao je, naime, bez puno riječi, praveći se kako ne posjećuje estetskog kirurga.

D.K.
Foto: RTL

Pročitajte više